Torna el Business with Social Value a Barcelona

Suport Associatiu

Torna el Business with Social Value a Barcelona

Suport Associatiu

Resum: 

Aquesta iniciativa, que tindrà lloc l'1 de desembre, té com a objectiu donar a conèixer entre les empreses els serveis i productes que entitats del sector social ofereixen en diversos àmbits.

El Business with Social Value pretén ser un espai de trobada entre Centres Especials de Treball, entitats d’inserció i empreses mercantils. D’aquesta manera, es vol afavorir que aquestes organitzacions que treballen en l’àmbit del sector social aconsegueixen nous clients, alhora que es facilita al món empresarial vies i recursos per promoure la seva responsabilitat social empresarial.

L’esdeveniment, que enguany arriba a la cinquena edició, l’organitza Icaria iniciatives socials i se celebrarà el dijous 1 de desembre al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona.

Al llarg de la jornada, hi haurà lloc per a conferències, presentacions d’experiències i també espais i reunions ‘face to face’ perquè les empreses coneguin de primera mà els productes i serveis oferts per entitats o empreses no lucratives, bona part de les quals donen feina a persones amb discapacitat o que estan en risc d’exclusió social.

Les empreses, entitats o persones interessades a assistir-hi poden fer-ho gratuïtament, però és indispensable la inscripció prèvia a través d’aquest formulari.