Un mocador solidari per lluitar contra el càncer

  • Judit Mascó i Clàudia Valsells, d'esquerra a dreta, dissenyant el mocador

    Judit Mascó i Clàudia Valsells, d'esquerra a dreta, dissenyant el mocador - Font: Giving Tuesday

  • El mocador solidari costa 15 euros

    El mocador solidari costa 15 euros - Font: Giving Tuesday

“Somni de colors”, el producte que servirà per recaptar fons per a la investigació de la malaltia des de l’Hospital de la Vall d’Hebron. 

La model catalana Judit Mascó i l’artista Clàudia Valsells han dissenyat un mocador solidari, anomenat “Somni de colors” amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer de la dona.

Amb la compra del producte, que costa 15 euros i es pot adquirir a les botigues Natura o en línia, es contribueix a la lluita contra aquesta malaltia, que afecta 100.000 dones cada any, a través de donacions a l’equip del Campus Vall d’Hebron.

La iniciativa es va donar a conèixer el 2 de maig i s’emmarca en el moviment global #GivingTuesday, que incentiva les bones accions individuals a través de projectes i iniciatives eamb els quals tothom pot col·laborar. La idea del #GivingTuesday és mobilitzar tota la ciutadania, empreses i organitzacions, que difonen les seves propostes a través de les xarxes socials

Per comprar el mocador ho podeu fer a través del web de Natura i per més informació sobre el projecte, consulteu el web de #GivingTuesday.    

 

Informacions relacionades: 

El Giving Tuesday recapta 1.500 vegades menys diners que el Black Friday

 

Afegeix un comentari nou