Vols formar-te per gestionar la teva entitat?

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols formar-te per gestionar la teva entitat?

Autor/a: 
Noe Alvarez
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

Centre d’Estudis de l’Esplai organitza diferents formacions subvencionades, que t’ajudaran a gestionar la teva entitat en matèria fiscal, comptable i de riscos laborals.

Els cursos estan totalment subvencionats per el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Tots les formacions estan adreçades a treballadors en actiu, i es realitzen amb l’objectiu de formar-se per portar a terme la gestió diària de les entitats.

Curs de gestió fiscal

Al curs de gestió fiscal es tractarà, la preparació de la documentació per liquidar els impostos: llibre registre d’IVA, control de les retencions, el càlcul i la documentació que es necessita per presentar l’Impost de Societats.

A més, es treballarà amb els diferents models com l’IVA, IAE, Impost de Societats i altres impostos i obligacions censals.

El curs és de 40 hores, i començarà l’11 d’abril i finalitza el 6 de juny.

Curs de comptabilitat bàsica

En aquesta formació, es tractaran els conceptes bàsics de la comptabilitat a l’àmbit del Tercer Sector.

Es tractarà el següent temari:

  • Introducció a la comptabilitat.
  • El Patrimoni.
  • El Pla de Comptes.
  • L’Inventari i el Balanç de Situació.
  • Registre d’operacions.
  • Comptabilització de l’IVA.
  • Llibres de Comptabilitat.
  • El Procés comptable.

La modalitat del curs és presencial i es realitzaran dues formacions. La primera formació del curs de comptabilitat bàsica començarà el pròxim 11 d’abril i la segona formació el 3 de maig.

Curs de prevenció de riscos laborals

La formació tindrà una durada de 30 hores a la modalitat presencial i online, i es treballaran els factors de riscos que es poden trobar dins de l’àmbit laboral, es donarà a conèixer els elements bàsics en matèria de prevenció de riscos laborals i primers auxilis.

Es realitzaran dos formacions de Prevenció de Riscos Laborals. La primera formació s’iniciarà el 18 d’abril, i la segona el 20 de maig.

Afegeix un comentari nou