Cicle de finançament públic per a entitats juvenils

F Pere Tarrés
Cartell Cicle de finançament públic per a entitats juvenils
El cicle donar a conèixer les diferents vies de finançament públiques existents, tant subvencions com premis i ajuts
Money com dibuixat en una pared
Dues de les sessions es dedicaran a un dels temes més importants a l'hora de demanar qualsevol ajuda, com és la justificació

Cicle de finançament públic per a entitats juvenils

F Pere Tarrés

Resum: 

Les sessions tindran lloc aquest mes de desembre i volen donar a conèixer subvencions, premis i ajuts per captar fons.

El finançament públic és el tema que es tractarà en el nou cicle de formació per a entitats juvenils que organitza el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ). Les tres sessions en què es divideix el cicle volen donar a conèixer les diferents vies de finançament públiques existents, tant subvencions com premis i ajuts, i també crear un espai de reflexió entorn la captació de fons públics.

Les sessions tindran lloc els dies 14, 19 i 21 de desembre a les 18.30 hores i es duran a terme al Centre i Teatre de Sarrià (Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8) de Barcelona. Aniran a càrrec de Marina Rahola, tècnica de finançament del CRAJ i Toni Ribes, tècnic de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Les places són gratuïtes i personalitzades però cal inscriure’s prèviament.

  • Dijous 14 - La sol·licitud de les subvencions: més enllà del formulari

Sessió destinada a treballar la sol·licitud d’una subvenció: les bases, el projecte, la documentació i tots els passos que conforma el procediment. També servirà per a compartir i treballar a través dels casos pràctics i reals i s’hi presentaran els principals errors que es comenten sovint en relació a la presentació de subvencions.

  • Dimarts 19 - La justificació: un treball de constància i organització

La justificació és l’oportunitat per mostrar que el projecte s’ha desenvolupat i on es dóna conèixer l’impacte que ha tingut.

  • Dijous 21 - La justificació: casos pràctics

Es posarà en pràctica tot allò que s’ha après sobre justificacions, compartint experiències amb la resta d’entitats participants a través de casos pràctics reals.

Més informació

Afegeix un comentari nou