Arrenca a Manresa un curs de formació per eradicar la violència masclista des dels barris

Aquest dimarts 23 d’octubre a les 18’30 tindrà lloc la conferència inaugural del Curs “Eines contra la violència masclista” que es desplegarà a la capital del Bages fins el 23 de gener del 2013.

El projecte "Eines contra la violència masclista" té l’objectiu de formar a les dones involucrades a les entitats veïnals i al tercer sector perquè puguin assessorar a les víctimes de la violència masclista a partir del coneixement dels recursos que hi ha al territori.

L’acte inaugural comptarà amb la conferència de la Cap de l’Oficina de Promoció de Polítiques d’Igualtat dona-home de la Diputació de Barcelona, Maribel Càrdenas, i se celebrarà al Centre Cultural El Casino.

Abans però, el president de la FAVManresa i la CONFAVC, Enric Saumell i Jordi Giró, respectivament, explicaran els perquès de la implicació del moviment veïnal en aquesta problemàtica. També es comptarà amb la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament manresà, Maria Mercè Rosich, i amb la Coordinadora Territorial de l’Institut Català de les Dones (ICD) a Barcelona, Ivet Castaño.

A Manresa aquest projecte ha estat promogut i organitzat  per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVManresa), la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i la Fundació CONFAVC, amb el recolzament del’Ajuntament del municipi.

 

Afegeix un comentari nou