El Centre UNESCO posa en marxa el programa TALIA 2012

  • Retoladors de colors. Diversitat. Font: Angel_SinClaudicar (flickr)

    Retoladors de colors. Diversitat. Font: Angel_SinClaudicar (flickr)

  • Logotip Talia 2012

    Logotip Talia 2012

Dins el projecte s’ofereix la possibilitat de triar el curs de capacitació per al treball a l’àmbit social, el qual gira entorn a la diversitat cultural i els drets humans.

El Centre UNESCO de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ja ha obert les inscripcions a la segona edició del programa Talia, les quals es poden realitzar fins el 16 de juliol. Talia 2012 respon en bona mesura a necessitats sorgides de la situació actual. La diversitat en totes les seves dimensions és un factor clau avui en dia i derivada d’aquesta ha sorgit la necessitat de saber gestionar-la. “El programa TALIA 2012 és una aposta decidida per fer més accessible a tothom una formació especialitzada de qualitat, i és per això que ofereix facilitats a les persones en situació d’atur i especialment als joves aturats”, comenten els organitzadors fent referència als preus especials que s’ofereixen a diferents col·lectius. Mentre que el preu general és de 200 euros, pels joves en situació d’atur aquest es redueix a 60 euros i pels aturats majors de 35 anys, el preu final és de 100 euros.

Dins Talia 2012, hi ha diversos cursos a triar. Destaca de manera especialment interessant per les persones que treballen o volen treballar en entitats, el curs de capacitació per al treball a l’àmbit social: diversitat cultural i drets humans. Aquest curs busca proporcionar els coneixements necessaris per comprendre millor els complexos canvis socials que està vivint actualment la societat catalana i per millorar la gestió de la diversitat cultural. Al mateix temps es busca enfortir les habilitats interculturals de cadascú de cara al món laboral.

Afegeix un comentari nou