El Certificat de professionalitat de Dinamització Comunitària, al teu abast!

  • El curs s'inicia el 16 de març i tindrà lloc en horari de tarda - Foto: Flickr

    El curs s'inicia el 16 de març i tindrà lloc en horari de tarda - Foto: Flickr

  • L'organitzadora és la Fundació Pere Tarrés - Foto: FPT

    L'organitzadora és la Fundació Pere Tarrés - Foto: FPT

  • La formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya - Foto: SOC

    La formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya - Foto: SOC

La Fundació Pere Tarrés organitza aquest curs que dotarà d’eines per transformar la realitat d’una comunitat a partir de les seves necessitats.

Amb l’objectiu de formar a futurs professionals capacitats per a planificar, dinamitzar i avaluar actuacions d’intervenció social dirigides a la participació de la ciutadania mitjançant processos comunitaris, la Fundació Pere Tarrés organitza el Curs per a l’obtenció del Certificat de professionalitat de Dinamització Comunitària.

La formació, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’inicia el proper 16 de març, tindrà lloc en horari de tarda i està especialment destinada a persones que es trobin en situació d’atur. Així, un cop assolits els coneixements teòrics, per tal de completar la seva formació, els i les alumnes realitzaran pràctiques en empreses que treballin en els diversos àmbits d’intervenció als quals va dirigit el curs.

Tenint en compte que la comunitat és aquell espai on les persones estableixen els pilars més estables del seu recorregut vital, el curs pretén facilitar la continuïtat dels processos de participació, donar la informació necessària per a realitzar una anàlisi participativa en l’entorn d’intervenció i posar en marxa diferents accions de comunicació i difusió de les actuacions comunitàries. Tot plegat, per formar professionals capaços de transformar la realitat d’una comunitat a partir de les seves necessitats.

Per qualsevol consulta addicional

Més informació

Afegeix un comentari nou