Es posa en marxa ‘Juntes emprenem’

F Pere Tarrés
Cartell 'Juntes emprenem'
L’edició d’aquest 2018 es posa en marxa el dimecres 18 d’abril
Dones reunides
El projecte que proposa l’apoderament de dones a través de formació i acompanyament
Escriptori
El programa es desenvolupa a Aragó, Catalunya, Madrid i el País Basc

Es posa en marxa ‘Juntes emprenem’

F Pere Tarrés

Resum: 

El programa forma i acompanya dones amb idees emprenedores, cooperatives i socialment compromeses.

LabCoop és una de les entitats que forma part de Juntes Emprenem, projecte que proposa l’apoderament de dones de Barcelona ciutat a través d’un programa de formació i acompanyament per posar en marxa idees emprenedores, cooperatives i socialment compromeses. Les participants descobreixen i fomenten les seves habilitats i competències, es formen en aspectes clau a l’hora d’engegar un projecte emprenedor i reben assessorament de persones especialitzades en economia social i solidària.

L’edició d’aquest 2018 es posa en marxa el dimecres 18 d’abril i es duu a terme al llarg de 9 setmanes. Consta de 34 hores de formació, de les quals d’entre 3 i 9 són hores d’acompanyament que conclouen en una trobada amb dones emprenedores d’altres territoris que han desenvolupat projectes inspiradors. El 9 d’abril, a les 12.00 hores, al local d’Ecos del carrer Casp (C. Casp, 43), tindrà lloc la sessió informativa que servirà d’espai de benvinguda i de trobada de les dones inscrites.

‘Juntes Emprenem’ s’inscriu dins el programa ‘Juntas Emprendemos’ per a la capacitació integral de dones que busquen un model de vida propi. El programa va néixer el 2015 en el si d’un grup d’entitats de la Red de Economía Alternativa y Solidaria (REAS) i es desenvolupa a Aragó, Catalunya, Madrid i el País Basc. Totes aquelles dones amb empenta i que estiguin interessades en participar en el programa poden inscriure’s enviant un correu a info@labcoop.coop.

Afegeix un comentari nou