FormARTció d'Estiu 2017

 • FormARTció d’estiu 2017

  Algunes formacions es duran a terme el mes de setembre - Font: Torre Jussana

 • Clown

  'Fem l'humor: clown per comunicar-nos' és el títol d'una de les formacions que s'ofereixen - Font: Pixabay

 • Xilòfon

  Una de les formacions vol mostrar com la percussió en equip millorar la qualitat de les relacions - Font: Pixabay

Torre Jussana ofereix, a través d’una proposta innovadora, cursos sobre habilitats comunicatives interpersonals i cohesió i coordinació d’equips.

Un estiu més, des de Torre Jussana s’aprofita aquest període per oferir formacions gratuïtes, dirigides especialment a juntes directives, persones amb responsabilitat i equips tècnics d’associacions de la ciutat de Barcelona. Aquest any, l’oferta de cursos s’inicia el proper 12 de juliol i s’allargarà fins al setembre, quan està programada la darrera sessió.

Amb una proposta innovadora, Torre Jussana ha organitzat diverses formacions sobre comunicació, habilitats comunicatives interpersonals i cohesió i coordinació d’equips a través de la realització de vídeosles tècniques de clown i la música, respectivament. Per mitjà d’aquestes disciplines artístiques, l’objectiu és que les associacions pugin formar-se en tècniques útils per poder posar-les en pràctica en la seva acció diària.

Els cursos programats són els següents:

 • Grans vídeos amb pocs recursos: Realització de vídeos atractius per tal que siguin una eina comunicativa potent per a l’entitat: des de la concepció de la idea fins al muntatge. Tècniques per treure el màxim profit de la càmera.
 • Fem l'humor: clown per comunicar-nos: L’estat de clown aporta frescor, desdramatització dels fracassos i dels problemes, llibertat d’expressió i l’oportunitat d’anar més enllà dels propis límits.
 • Posem-hi ritme: percussió per enfortir equips: La música és un llenguatge universal. Fer percussió en equip possibilita una experiència diferent d'escolta i de coordinació que millora la qualitat de les relacions.

Informació i inscripcions

Afegeix un comentari nou