La precarietat laboral juvenil a Catalunya, una realitat incòmode

  • La precarietat laboral juvenil, a debat.

    La precarietat laboral juvenil, a debat.

  • Logo de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.

    Logo de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya organitza el proper 13 de desembre una jornada per debatre els problemes laborals del jovent a casa nostra.

La precarietat laboral juvenil és una de les principals problemàtiques que pateix la societat catalana a l'actualitat. Amb l'objectiu d'analitzar aquesta situació i abordar possibles mesures, la Taula del Tercer Sector Social organitza un debat el proper 13 de desembre a l'Ateneu Barcelonès de la capital catalana.

L'acte estarà moderat per la Sra. Elena Freixa, cap de societat del Diari Ara, i estarà dividit en dues parts:

  • Presentació del dossier La precarietat laboral juvenil a Catalunya. Una realitat incòmode, a càrrec de Dra. Maria Àngels Cabasés, professora titular d'Economia Aplicada de la Universitat de Lleida
  • Debat obert amb: Maria Bruno, cap de departament d'Acció Social de la Fundació Catalana de l'Esplai; Carles Martínez, director Operatiu de Catalunya de la Fundació Gentis (ECAS)Inmaculada Pinar, codirectora tècnica de la Fundació Joia (Fòrum Salut Mental)

Més informació

 

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir al debat ja poden fer la seva inscripció. L'acte tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès (carrer de la Canuda 6), de les 9.20 a les 10.45 hores.

Afegeix un comentari nou