Nou curs de comunicació digital per al canvi social de la UOC i SETEM

El curs virtual Social Media Manager per a la transformació social, organitzat pel Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’ONG SETEM Catalunya, sorgeix de la necessitat creixent dels moviments socials, les ONG i les entitats del tercer sector de generar canvis socials mitjançant estratègies i campanyes comunicatives 2.0.

El curs virtual Social Media Manager per a la transformació social, organitzat pel Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l’ONG SETEM Catalunya, sorgeix de la necessitat creixent dels moviments socials, les ONG i les entitats del tercer sector de generar canvis socials mitjançant estratègies i campanyes comunicatives 2.0. El programa virtual començarà el 30 d’octubre i acabarà el 30 de maig de 2013.

Dissenyar i executar plans de mitjans socials, conèixer les bones pràctiques i accions 2.0 que duen a terme les entitats del tercer sector o planificar projectes específics per a la transformació social són alguns dels objectius dels curs, que explota les possibilitats comunicatives que ofereix internet en el marc de les organitzacions i entitats socials: blogs, xarxes socials, activisme 2.0, webs col·laboratius i màrqueting de mitjans socials, entre altres.

Aquesta formació s’adreça a tècnics i responsables de comunicació de les ONG, entitats del tercer sector, periodistes, moviments socials que vulguin conèixer el potencial de la comunicació digital per a arribar millor al seu públic objectiu mitjançant un model bidireccional, interactiu i participatiu de comunicació a la xarxa.

Entre el professorat, es destaquen Jaume Albaigès, consultor TIC per al tercer sector i autor de TecnolONGia.org; Alicia Domínguez, experta en comunicació social i comunicòloga de l’Institut NOVACT; Marta Pulgar, responsable de comunicació d’Enginyeria sense Fronteres; Albert Sales, professor de sociologia de la UPF i coordinador de la Campanya Roba Neta a Catalunya; Montse Santolino, responsable de comunicació de la Federació Catalana d’ONGD (FCONGD); Pedro Jesús González, estrateg de mitjans socials de l’agència Territorio Creativo, i Marta Solano, responsable de comunicació de SETEM Catalunya.

Aquest curs d’extensió universitària és de dotze crèdits i s’impartirà en espanyol. SETEM aplicarà descomptes en la matrícula als socis de SETEM, als voluntaris i socis de les organitzacions membres d’Àgora Nord-Sud i a les persones en situació d’atur.

Les persones que desitgin més informació o que s’hi vulguin inscriure es poden adreçar a secretariacp@uoc.edu.
 

Més informació: http://www.setem.org/blog/cat/catalunya/nou-curs-de-setem-i-la-uoc-social-media-manager-per-a-la-transformacio-social

Afegeix un comentari nou