Nous cursos de curta durada subvencionats

  • L'oferta compta amb cursos de l'àmbit del lleure - Foto: FPT

    L'oferta compta amb cursos de l'àmbit del lleure - Foto: FPT

  • Hi ha la possibilitat de realitzar-los en format online - Foto: Pexels

    Hi ha la possibilitat de realitzar-los en format online - Foto: Pexels

La Fundació Pere Tarrés ha programat una àmplia oferta formativa per a persones treballadores en actiu.

La Fundació Pere Tarrés ha programat, per als propers mesos, nous cursos de curta durada sense cost per l'alumnat adreçats a persones treballadores en actiu. Les formacions, amb les places limitades, estan totalment subvencionades pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i es poden realitzar tant de forma presencial com online durant l’any 2017.

L’oferta formativa és àmplia i tracta diversos àmbits. Així, es poden trobar cursos relacionats amb gestió de les entitats, manipulació d’aliments, cures i atencions sanitàries, lleure educatiu, treball amb discapacitats, salut mental, gent gran i dependència, menjadors escolars i escoles bressol. A més, pel que fa al format presencial, podran realitzar en varis indrets del territori català com Bellvís, Lleida, Tarragona, Calafell o Guissona, entre altres.

Totes les persones interessades han de fer la preinscripció a través del web. No hi ha límit d’inscripció als cursos i, per tant, es pot accedir a totes aquelles formacions que resultin d’interès. Una vegada s’hi ha accedit, al marge superior esquerra, la pestanya “Inscriu-te” porta a la confirmació de la preinscripció. Un cop realitzat correctament el procediment complementant totes les dades, des de la Fundació Pere Tarrés es posaran en contacte amb la persona sol·licitant.

Afegeix un comentari nou