Projecta't 2.0 ofereix tallers que afavoreixin la comunicació a través de les emocions i el llenguatge noviolent

Projecte que neix del procés Activa't i promou les pròpies capacitats que tenen les persones des d'una perspectiva integrada-sistèmica que afavoreixin la comunicació a través de les emocions i el llenguatge noviolent.

Projecta't és un grup multidisciplinari que es va conèixer a l'entorn del procés Activa't configurat per cinc joves formades en treball social, lleure, sociologia, psicologia, traducció, ciències polítiques, fotografia, xarxes socials, entre d'altres. També compten amb l'especilització en detecció i prevenció de violència familiar.

El grup impulor destaca que la missió de Projecta't és avançar vers la transformació social per fomentar un món més just i respectuós mitjançant una educació inclusiva. Aquest anhel es vol aconseguir a partir de la igualtat entre gèneres, cultures, nacionalitats, edats, entre d'altres, promovent les capacitats pròpies de l'individu.

Per asolir aquesta missió, projecta't ofereix tallers que responen a les diferents necessitats de les persones, mitjançant activitats lúdiques adaptades a les diferents edats a la província de Barcelona. La base que mou aquests tallers és la comunicació empàtica, la intel·ligència emocional i la resolució de conflictes.  

A través d'activitats i dinàmiques es busca la participació de tots/es els/les membres del grup de forma respectuosa i de manera que es generi un coneixement compartit, tant en la seva realització com en l'experimentació.

Si estàs interessat en contactar-hi, ho pots fer a través de:

http://tallersprojectat.blogspot.com.es/

projectat2.0@gmail.com 

Afegeix un comentari nou