Què és l’addicció? Eines i recursos per combatre la drogodependència

Què és l'addició?
Logo del CEESC.

Què és l’addicció? Eines i recursos per combatre la drogodependència

Resum: 

El Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya organitza el 22 de setembre una formació per empoderar els assistents i dotar-los d'eines i mitjans per fer front a problemes relacionats amb les addicions.

La càpsula està dirigida a professionals de l’educació social, la psicologia, terapeutes, professionals del lleure o de qualsevol altre tipus, que es dediquin o es vulguin dedicar al món de l’educació i la salut. També és una Càpsula oberta a persones sense estudis especialitzats en l’àmbit de les drogodependències que tinguin interès en la temàtica.

Els participants rebran informació sobre tot allò relacionat amb les drogodependències i obtindran eines per detectar i fer front a aquests tipus de problemes així com recursos existents, professionals als quals acudir, etc. A part, també s’escoltarà en primera persona l’experiència d’un noi que ha passat recentment per un ingrés a causa d’una situació problemàtica amb aquest tipus de substàncies.

La formació tindrà lloc a la seu del CEESC a Girona (Carrer Ibèria 4) i serà impartida per Francisco Prados, director general del centre CCAdicciones ubicat a Mataró, amb anys d’experiència com a terapeuta i psicòleg, format amb un Màster en Drogodependències.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar ja poden fer la inscripció.

Afegeix un comentari nou