Tallers per impulsar canvis a les entitats

F Pere Tarrés
Escriure primer pla
Els tallers estan dissenyats perquè les organitzacions puguin afrontar els reptes actuals. Foto: Arxiu
Primer pla llapis i paper
Comptaran amb un format participatiu cercant un impacte concret a l'entitat. Foto: Arxiu

Tallers per impulsar canvis a les entitats

F Pere Tarrés

Resum: 

Les formacions estan dissenyades perquè les organitzacions puguin afrontar els reptes actuals, en un format participatiu cercant un impacte concret a l'entitat.

L'Observatori del Tercer Sector (OTS) organitza un conjunt de formacions entre gener i febrer sobre temàtiques d’interès per al tercer sector, amb l’objectiu d’impulsar canvis en aquestes organitzacions. Destinats a persones que formen part d’entitats no lucratives, aquests tallers estan dissenyats perquè les organitzacions puguin afrontar els reptes actuals, en un format participatiu cercant un impacte concret a l'entitat. Les inscripcions ja són obertes a través d’aquest formulari. Cada un té un cost de 90 euros.

Fem memòria! Com explicar tot un any de forma efectiva

Dedicat a l’elaboració de les memòries de les entitats, aquest taller evidenciarà com la transparència i la rendició de comptes són elements clau per a les entitats sense afany de lucre. Les persones participants coneixeran aspectes com la informació necessària en l’elaboració d’una memòria, l’estructura del contingut o la manera de donar-hi forma. Es realitzarà el dimecres 30 de gener de 9.30 a 16.30 hores al Centre Cívic Fort Pienc.

Gestió de la responsabilitat social de les entitats: per on començo?

Aquest taller formatiu pretén facilitar a les persones participants els coneixements necessaris per comprendre el sentit estratègic de la responsabilitat social a les entitats (RSE). Així doncs, s’hi donaran a conèixer les eines bàsiques per integrar l’RSE a la gestió de les entitats i adquirir les habilitats que fan falta per poder dissenyar i implementar un pla d’RSE a la pròpia entitat. Tindrà lloc el dijous 7 de febrer de 9.30 a 16.30 hores al Centre Cívic Urgell.

Ets una entitat ‘smart’? Repensar les dades de l’entitat

Un taller que vol posar fil a l’agulla en el coneixement d’eines i recursos digitals com l’Open Data i el Big Data per tal que el seu ús contribueixi en l’aprofitament i alliberament de les dades en el camí de la transformació social. La formació també servirà per reflexionar al voltant dels efectes que té en la democràcia l’era digital i l’ús de grans quantitats d’informació. Serà el divendres 15 de febrer de 9.30 a 16.30 hores al Centre Cívic Golferichs.

Afegeix un comentari nou