Fotografies que valen més que mil paraules

Coordinadora d'ONG Solidàries
Autor/a: 
Coordinadora d'ONG Solidàries
 Font:
Font:

Fotografies que valen més que mil paraules

Autor/a: 
Coordinadora d'ONG Solidàries
Coordinadora d'ONG Solidàries

Resum: 

Arriba una nova edició del Concurs de Fotografia Solidària que organitza l'Ajuntament de Girona, on la desigualtat Nord-Sud, la igualtat i la interculturalitat són els tres grans eixos temàtics.

Amb el Concurs de Fotografia Solidària es vol escollir la millor imatge per a la propera convocatòria d'ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament en l'àmbit internacional i per a projectes d'educació per al desenvolupament i sensibilització del 2016.

Però l'objectiu principal d'aquesta iniciativa és promoure la sensibilització entorn la problemàtica de la pobresa i de les desigualtats entre la ciutadania de Girona. Així, el tema de les imatges ha d'estar lligat a les desigualtats nord-sud, la interculturalitat, i les condicions de vida i el paper de la dona en els països empobrits.

Hi podran participar totes les persones majors de 18 anys, i amb un màxim de 3 fotografies originals i inèdites, en blanc i negre o en color. I s'han de fer arribar abans del 30 de desembre.

El premi consistirà en 800 €, als quals s’aplicarà una retenció del 15% d’IRPF, resultant un quantitat de 680,00 € a percebre pel guanyador/a d’aquest concurs. Aquest guardó es distribueix de la següent manera:

  • 200 € s’hauran de destinar a la compra de material fotogràfic en un comerç de la ciutat Girona.
  • 200 € s’hauran de destinar a la compra de productes de comerç just en un comerç de la ciutat de Girona.
  • 280 € en efectiu. De les fotografies rebudes se’n farà una selecció amb l’objectiu d’exposar-les a diferents espais de la ciutat de Girona.

Consulta les Bases del Concurs

Afegeix un comentari nou