Neix Nonprofit, el nou portal en anglès de Xarxanet.org

  • Captura de pantalla de nonprofit.xarxanet.org

    Captura de pantalla de nonprofit.xarxanet.org

  • Logotip de nonprofit.xarxanet.org

    Logotip de nonprofit.xarxanet.org

El nou espai pretén fer de punt d'enllaç entre el tercer sector d'arreu del món.

Xarxanet.org estrena Nonprofit, un nou portal d'actualitat sobre tercer sector i voluntariat en llengua anglesa. El portal vol ser un espai de trobada per als líders, professionals i altres agents d’interès del tercer sector a nivell internacional i donar visibilitat de la tasca de les entitats catalanes a l'exterior.  

Nonprofit serà, en primer lloc, un espai de reflexió i de debat al voltant dels reptes i temes d'interès pel sector. Però el portal possibilitarà també l'intercanvi de bones pràctiques i experiències rellevants desenvolupades per entitats d'arreu del món. Les entitats catalanes disposen, doncs, d'una nova finestra per donar a conèixer la seva realitat i els projectes que duen a terme.

El portal comptarà amb tres seccions (notícies, entrevistes i opinió) i un butlletí mensual, al qual us podeu subscriure, i un nou usuari de Twitter @nonprofit_cat per tal de donar ressò a tot allò que es vagi publicant al portal així com per donar veu als diferents agents del sector a nivell internacional.

Afegeix un comentari nou