#1català1arbre per reforestar l'Empordà

  • Logotip de la campanya #1català1arbre

    Logotip de la campanya #1català1arbre

Els internautes Anna Camaca i Oriol Puig han iniciat una campanya, mitjançant Twitter, per reforestar la zona de l'Empordà que s'ha cremat. De moment han creat una pàgina web i estan presents a les xarxes socials per recollir adhesions, voluntaris i col·laboradors.

Les xarxes socials a part de donar informació a l'instant, com és el cas de Twitter, permeten que els usuaris connectin entre si per sumar esforços i iniciar campanyes d'ajuda. Moltes eslògans han sigut creats a Twitter, com és el cas de #twitterencatalà, i han arribat a tenir l'èxit esperat. I es gràcies a la rapidesa de com es transmet la informació que els catalans podem adherir-nos a campanyes realment necessàries com aquesta.

 

#1català1arbre ha nascut gràcies a Twitter i sobretot, a la voluntat de treballar per reforestar l'Empordà. La dissenyadora Anna Camaca va publicar un tuit ahir a les 10 del matí preguntant-se si fóra possible reforestar l'Empordà amb la col·laboració de tots els catalans.

Per a ésser més llegida va utilitzar l'etiqueta #focempordà i va crear l'etiqueta #1català1arbre donant voluntat al seu desig. Gràcies a la gent que seguia l'etiqueta #focempordà va ser retuitejada però per sumar més esforços va demanar a la actriu Txe Arana si podia retuitejar un altre tuit on demanava algú per a crear la pàgina web de la campanya.

L'Oriol Puig, veí de Llançà, va veure la publicació de la Txe Arana i ràpidament es va posar en contacte amb l'Anna Camaca.

La pàgina web de la campanya ja està creada i també són presents a diferents Xarxes socials com Facebook o Twitter. En qüestió de dos dies, han aconseguit sumar moltes adhesions virtuals i visites a la pàgina web. La intenció de la campanya, tal i com indica el seu manifest, és reunir el màxim de col·laboradors i voluntaris per actuar seguint els consells de gent experta en reforestació. En la mateixa pàgina web hi ha un formulari per recollir les dades de les persones interessades en participar-hi.

 

Afegeix un comentari nou