Cerca la cooperativa més propera amb aquesta app

  • Amc Cercacoop podreu cercar les cooperatives que teniu al voltant vostre

    Amc Cercacoop podreu cercar les cooperatives que teniu al voltant vostre

  • Podreu cercar les cooperatives mitjançant un mapa

    Podreu cercar les cooperatives mitjançant un mapa

Una aplicació per dispositiu mòbil permet cercar i localitzar les empreses d'economia social i cooperativa. L'aplicació és gratuïta i disponible per iOS, Android i Windows Phone.

La Confederació de Cooperatives de Catalunya va presentar a finals de novembre l'aplicació per dispositius mòbils Cercacoop. Aquesta aplicació permet cercar les empreses d'economia social i de forma jurídica cooperativa i les situa en un mapa. Mitjançant aquesta cerca, els usuaris podràn conèixer les empreses socials i cooperatives que tenen més a prop. 

Cada empresa surt en un punt de mapa amb totes les dades corresponents: nom fiscal, adreça, població, telèfon, pàgina web, correu electrònic i xarxes socials. Totes les empreses que es volen apuntar al mapa de Cercacoop, han de descarregar-se aquestes instruccions per tal d'accedir a l'entorn d'administració de l'aplicació i per seguir els vídeotutorials. 

L'usuari de l'aplicació, pot cercar les cooperatives tan pel sector com per la situació geogràfica de l'empresa. També es pot cercar per comarca o població. Alguns dels sectors que hi ha a Cercacoop, són: agricultura, ramaderia i pesca, alimentació, allotjament i restauració, automòbil, comerç a l'engròs, informàtica...

L'aplicació és gratuïta i disponible per iOS, Android i Windows Phone.

Per a saber-ne més: aracoop

Afegeix un comentari nou