Colectic ofereix un curs de competències digitals i dinamització adreçat a persones migrants

Colectic
Colectic posa en marxa la segona edició del curs 'Digital Welcome' Font: Colectic
Colectic posa en marxa la segona edició del curs 'Digital Welcome' Font: Colectic

Colectic ofereix un curs de competències digitals i dinamització adreçat a persones migrants

Colectic

Resum: 

Es tracta d'un curs gratuït de 100 hores lectives i que incorpora la filosofia 'maker'. Forma part del projecte europeu 'Digital Welcome'.

La cooperativa d'iniciativa social Colectic participa durant 2018 i 2019 en el projecte europeu 'Digital Welcome', que pretén formar joves nouvinguts i nouvingudes com a mentors i mentores de tecnologia. L'estiu 2018 va impartir una formació en el marc d'aquest projecte i ara obre les inscripcions per a la segona edició del curs.

És un curs presencial i gratuït (finançat per la Unió Europea), adreçat a persones refugiades, demandants d'asil i migrants, d'entre 16 i 30 anys. Fa servir una metodologia innovadora amb l'objectiu desvetllar el potencial de les persones participants i fomentar la seva acollida.

Es durà a terme de forma intensiva, de 10.00 a 13.00 hores, de dilluns a dijous. Començarà el 7 de gener de 2019 i finalitzarà la primera setmana de març. La inscripció ja està oberta.

Temari del curs:

  • Programació amb Scratch: aprèn els coneixements bàsics per programar i incorpora competències bàsiques com matemàtiques o lògica.
  • Periodisme digital: aprèn a fer i editar entrevistes en vídeo amb el teu telèfon mòbil. Aquestes entrevistes et permetran conèixer el teu territori.
  • 'Storytelling': crea les teves històries digitals utilitzant programes d'edició de fotografia, àudio i vídeo. Aprèn a utilitzar el poder de la paraula.
  • Tècniques de dinamització i ocupabilitat: aprèn a dinamitzar grups de joves, resoldre conflictes, etc. Podràs convertir-te en monitor de robòtica!

També inclou unes pràctiques en entorns educatius reals i un taller d'avaluació de competències personals en finalitzar la formació.

Afegeix un comentari nou