Com canviar l’ordre de visualització de les piulades

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Logotip de Twitter Font: Twitter
Twitter ha tornat a adoptar la forma de veure les piulades cronòlogicament.

Com canviar l’ordre de visualització de les piulades

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Twitter ha activat una opció per poder visualitzar l’ordre de les piulades de forma cronològica. Twitter ja havia canviat aquesta opció i ara torna a recuperar la seva forma habitual.

Twitter va anunciar el passat mes de gener que activava l’opció de visualitzar les piulades de forma cronològica. Aquesta opció ja era disponible per dispositius amb sistema operatiu iOS però pels usuaris i usuàries d’Android encara no estava disponible. L’anunci es va oficialitzar mitjançant piulada del compte de Twitter.

Twitter ja va canviar l’ordre de visualitzar les piulades i va adoptar l’algoritme que feia servir Facebook. Aquest canvi es va fer, pensant que l’usuari o la usuària volguessin estar més informats i informades de certes piulades. En una xarxa social on la dimensió temporal té certa importància, això no ha sigut així i els usuaris i usuàries han preferit l’opció de visualitzar els continguts de forma cronològica.

Tanmateix, Twitter ha activat la possibilitat d’activar la funció, tant per iOS i Android de visualitzar les piulades de forma cronològica. Si entreu a la vostra aplicació de Twitter dels vostres dispositius mòbils, veureu a dalt de tot, a la dreta una icona amb unes estrelles. Si cliqueu la icona, podreu canviar l’ordre de visualitzar les piulades.

D’aquesta forma ha tornat a seguir els passos de Facebook, que permet activar diferents formes de visualitzar l’ordre de les publicacions.

Afegeix un comentari nou