Comença el Technovation Challenge 2019

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Fotografia de les participants de Kenya al Technovation.  Font: Technovation
Fotografia de les participants de Kenya al Technovation 2019.
Fotografia de les participants de Tadjikistan Font: Technovation
L'any passast només van participar 3 equips de Tadjikistan. Aquest any hi participaràn 70 equips.

Comença el Technovation Challenge 2019

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Aquest repte té per objectiu que les noies puguin convertir-se en emprenedores tecnològiques. Les participants hauran de crear una app mòbil i un pla de negocis.

El passat 24 de gener es va presentar a la Universitat Politècnica de Catalunya una nova edició del Technovation, el repte tecnològic per solucionar problemes de la comunitat, afrontat per noies i les seves mentores. L’objectiu d’aquest repte és animar a les noies a convertir-se en emprenedores tecnològiques. Aquest repte és una iniciativa de l’associació Iridescent i es desenvolupa a Catalunya gràcies a l’Associació Espiral.

Poden participar-hi les estudiants que tinguin entre 10 i 18 anys. Les participants han de crear un equip entre dues i cinc noies. Durant 12 setmanes aquestes noies treballaran en la identificació de problemes del seu entorn comunitari, idealitzaran solucions i adaptaran aquestes solucions en una aplicació mòbil. Tot aquest procés l'hauran d’adaptar en un pla de negoci que estarà tutelat amb els consells d’una mentora.

Technovation va néixer el 2010. Des d’aquell any han participat 23.000 noies de més de 100 països diferents. En l’edició 2018 a Catalunya hi van participar 307 noies i 65 mentores. 40 equips van presentar lliurar l’aplicació mòbil, van presentar un pla de negoci i van arribar a la gran final catalana.

Les noies que vulguin inscriure’s al repte ho podran fer a través d’aquest formulari. Un cop registrades trobaran el Pla Technovation que les guiarà per identificar problemes de la seva comunitat, crear l’aplicació mòbil i el desenvolupament d’un pla de negocis. També es poden registrar les mentores. En aquest cas han de ser persones que tinguin coneixements del món de l’empresa i la creació d’aplicacions mòbils, i que tinguin temps lliure per dedicar-se en aquest projecte.

Afegeix un comentari nou