Comencen de nou les trobades de NetSquared Barcelona

Colectic - Informàtic
Pins de la iniciativa
Pins de la iniciativa

Comencen de nou les trobades de NetSquared Barcelona

Colectic - Informàtic

Resum: 

Aquests 'meetups' reuneixen entitats i altres organitzacions sense ànim de lucre, activistes digitals i persones que es dediquen a l'emprenedoria social, amb l'objectiu de fer servir la tecnologia per a aconseguir el canvi social.

NetSquared Barcelona va realitzar 10 trobades al llarg del curs 2017-2018. El gran èxit assolit ha animat l'organització a continuar amb la iniciativa.

Està pervist programar 9 trobades o 'meetups' que molt probablement giraran al voltant dels següents temes:

  • Màrqueting, frundraising i influència digital.
  • Comunicació i campanyes.
  • Organització de projectes i gestió interna.

De moment ja hi ha una trobada programada per al dia 30 d'octubre, amb el títol 'Com treure el màxim partit al Giving Tuesday'. Amb motiu d'aquesta data tan assenyalada per al tercer sector, que tindrà lloc el 27 de novembre, es donaran algunes claus per ajudar a financiar els projectes de les organitzacions de manera gratuïta.

En aquest 'meetup' es podrà entendre el sentit que té el #GivingTuesday i el que està aportant a les organitzacions a partir d'anàlisis de dades massives o 'big data'.

També s'ensenyarà a plantejar les campanyes de manera efectiva, a personalitzar-les, a fer-ne difusió a les xarxes socials i a enviar butlletins d'informació o 'newsletters'.

Afegeix un comentari nou