Envieu fitxers grans amb Firefox Send

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
El funcionament de Firefox Send és molt senzill. Només heu d'arrossegar els fitxers a la web.  Font: Fundació Mozilla
El funcionament de Firefox Send és molt senzill. Només heu d'arrossegar els fitxers a la web. Autoria: Fundació Mozilla.
Podreu configurar diverses opcions de la descàrrega de fitxers a Firefox Send.  Font: Fundació Mozilla
Podreu configurar diverses opcions de la descàrrega de fitxers a Firefox Send. Autoria: Fundació Mozilla.

Envieu fitxers grans amb Firefox Send

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Mozilla ha presentat una aplicació per enviar fitxers grans de punt a punt. L’objectiu d’aquesta aplicació és donar la màxima seguretat i privacitat a les persones usuàries.

La Fundació Mozilla, organització sense ànim de lucre dedicada al programari lliure, va presentar el 12 de març la web Firefox Send. Firefox Send és una pàgina web des d’on podreu enviar fitxers de la mida de fins a 2,5 gigabits a altres persones usuàries.

Mozilla ha programat aquest servei perquè les persones usuàries puguin enviar els seus arxius d’una forma totalment lliure, segura i privada. Aquesta preocupació per la seguretat neix fruit del Mozilla Manifesto, on la seguretat i la privacitat són elements claus per als futurs projectes de la fundació.

El funcionament de Firefox Send és molt senzill. Primer de tot heu de visitar la pàgina del projecte. A l’esquerra trobareu una secció on podreu fer el següent:

  1. Arrossegar els arxius que voleu enviar o seleccionar-los des del vostre dispositiu.
  2. En el cas de voler enviar arxius superiors d’1 gigabit fins a 2,5 gigabits, haureu d’autentificar-vos.
  3. Configurar la data d’expiració per descarregar els arxius o els cops que voleu que siguin descarregats.
  4. Protegir la descàrrega dels arxius amb una clau de pas.

Un cop configurat l’enviament us sortirà una pantalla amb una adreça de descàrrega. Aquesta adreça l’haureu de compartir amb les persones que voleu que es descarreguin aquests arxius. L’enviament el podreu fer mitjançant missatgeria instantània o altres programes. Quan la persona rebi l’enllaç podrà descarregar els arxius, segons la configuració que heu fet. L’enviament es farà punt a punt, sense cap intermediari pel mig.

Firefox Send és una aplicació de programari lliure. L’aplicació la podreu utilitzar des de la pàgina del projecte o podeu descarregar-la i instal·lar-la en el vostre servidor.

Afegeix un comentari nou