Facebook presenta una plantilla de disseny per les pàgines d'entitats!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Imatge que explica com activar la plantilla disseny de les entitats
Facebook té diverses plantilles de disseny per les pàgines de les entitats.
Imatge de la plantilla disseny de Facebook.
La configuració de la plantilla de disseny és molt senzilla.
Les plantilles disseny incorporen canvis en les pestanyes
Aquesta plantilla incorpora canvis en les columnes.

Facebook presenta una plantilla de disseny per les pàgines d'entitats!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Facebook ha presentat una plantilla de disseny especial per les entitats sense ànim de lucre. Aquesta plantilla incorpora funcionalitats que poden ajudar a les entitats sense ànim de lucre.

Des del passat 31 de maig, Facebook està avisant a totes les pàgines categoritzades com a «nonprofit», la possibilitat d'activar la plantilla de disseny específica per a entitats sense ànim de lucre. Moltes de les entitats que tenen una pàgina a Facebook, han d'haver rebut un avís informant d'aquesta activació. En cas que no l'hagueu rebut, reviseu la vostra configuració, mitjançant la icona dels tres botons que trobareu just sota la imatge de capçalera de la vostra pàgina a Facebook. Heu de comprovar que realment esteu a la categoria «Nonprofit».

La configuració de la vostra pàgina de Facebook, l'obtindreu mitjançant aquests tres botons.

També podreu activar la plantilla mitjançant la opció «Configuració» i «Edita la pàgina», allà trobareu les plantilles de disseny disponibles per la vostra pàgina de Facebook.

Facebook ofereix molts tipus de plantilles de disseny, entre elles la plantilla per entitats.

Quines millores aporta la plantilla per entitats sense ànim de lucre?

Facebook ha dissenyat aquesta plantilla per destacar les vostres causes i encoratjar a les persones perquè facin un donatiu a la vostra entitat. Mitjançant aquesta plantilla, es visualitzaran dos zones. Per una banda la zona dels botons, just sota la imatge de la capçalera. En aquesta zona hi hauran els botons de «M'agrada», «Segueix», «Comparteix», «Configuració» (aquest últim només pels administradors i administradores de la pàgina) i un botó més gran en el qual poden haver-hi les següents opcions:

  • Comanda de serveis: per reservar un esdeveniment.
  • Parla'ns: per comunicar-se amb l'entitat, mitjançant una trucada, un registre de formulari, correu electrònic o un missatge de Facebook.
  • Veure més informació de l'entitat: mitjançant un vídeo o una pàgina amb més informació.
  • Fer un donatiu o comprar marxandatge.
  • Descarregar-se una aplicació o un joc.

botons de la pàgina

Per altra banda hi ha la zona de les pestanyes, que està just sota la imatge de perfil. Si seleccioneu «Configuració» i «Edita la pàgina», just sota la opció de seleccionar la plantilla de disseny per entitats sense ànim de lucre, podreu ordenar i configurar les pestanyes que es visualitzaran a la vostra pàgina de Facebook.

Les pestanyes de Facebook, estan just sota la imatge de perfil

Com podeu veure, Facebook està segmentant les pàgines, cada vegada més. Això, en part, és positiu per tal de tenir-ho tot ben categoritzat i mostrar les pàgines a les persones que tinguin aficions comunes.

Afegeix un comentari nou