FoWL, la xarxa social dels amics de Wikileaks

  • El procés de registre de FoWL

    El procés de registre de FoWL

WikiLeaks crea una xarxa social per compartir els seus valors i les seves metes. Aquesta nova xarxa es vol desmarcar de la política emprada per Facebook.

Si haguéssim d'anomenar una de les organitzacions no governamentals més perseguida per la feina que realitza, segurament la majoria contestaria Wikileaks. Aquesta entitat ha rebut tants atacs que realment és sorprenentment veure-la en peu de guerra. Atacs a la seva web, tancament de comptes bancaris, impediment de transaccions financeres o la mateixa detenció del seu creador, Julian Assange.

Al voltant de Wikileaks, ha sorgit tot un seguit de col·laboradors, simpatitzants i seguidors. Persones anònimes i moltes entitats que han volgut expressar el suport a aquesta entitat de varies formes: configurant un mirall perquè la seva web sigui accessible en cas d'atac informàtic, fent donatius a la organització o compartint els cables per el màxim de gent possible.

Per tota aquesta gent ha nascut FoWL, acrònim de "Friends of WikiLeaks". FoWL pretén ser una xarxa social on el coneixement prevalgui per sobre el control, així desmarcant-se de les polítiques de moltes xarxes socials com Facebook, que moltes vegades han censurat continguts.

Per a formar part de FoWL, heu de complimentar el procés de registre i en un termini de 24 hores rebreu el vostre nom d'usuari.

Afegeix un comentari nou