La tercera edició de Femitic arriba amb novetats

 Font:
Font:

La tercera edició de Femitic arriba amb novetats

Resum: 

L'associació Dones en Xarxa convoca un any més el concurs Femitic. Aquesta tercera edició arriba plena de novetats. Les vols conèixer? Doncs, dijous 9 de juny, les explicaran totes a la presentació que tindrà lloc a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, 35).

Encara no s'han donat a conèixer les bases del concurs, però ja s'han desvelat algunes de les novetats. En les dues primeres edicions Femitic animava a les dones a gravar un vídeo curt sobre les TIC i les dones. Enguany amplia tant el format com la temàtica i s'hi podran presentar tant vídeos com fotos sobre "Dones i TIC" o sobre "Dones i Àmbit Laboral".

Per tant, l'edició d’enguany comptarà amb quatre categories, i els treballs guanyadors en cadascuna d’elles s’enduran els següents premis:

  • Categoria vídeos i TIC: 3.000€
  • Categoria vídeos i àmbit laboral: 3.000€
  • Categoria fotos i TIC: 1.000€
  • Categoria fotos i àmbit laboral: 1.000€

L'acte de presentació de Femitic 2011 tindrà lloc dijous, 9 de juny, a partir de les 19:00 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, núm. 35). Hi participaran la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, la gerent de l’associació, Carme Sánchez, i concursants d’edicions anteriors. Si penses asssitir-hi cal que ho confirmis enviant un missagte amb assumpte "Femitic" a donesenxarxa[arrova]donesenxarxa.cat, o a través de l'esdeveniment de Facebook.

Del 10 de juny fins al 30 de setembre s'obrirà el període per presentar treballs al concurs i durant el mes d'octubre es farà el procés de votació popular. Finalment, el jurat d'experts i expertes triarà les obres guanyadores.

Afegeix un comentari nou