La teva web és accessible?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

La teva web és accessible?

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Quan naveguem per Internet, no tothom pot veure o llegir les pàgines web de la mateixa manera. L'accessibilitat web és un seguit de pautes que ajudaran a que la nostra web pugui ser interpretada de manera correcta per persones independentment de la seva discapacitat.

Les discapacitats visuals son una de les principals causes per les quals una web no siguin accessibles per a tothom, però també ens trobem amb discapacitats les auditives, cognitives o motrius. Un dels principis d'Internet és, segons un dels seus inventors, Tim Berners-Lee:

El poder del Web és a la seua universalitat. L'accés per a tothom sense importar-ne la discapacitat, n'és un aspecte essencial.

Inclusite és una empresa dedicada a treballar i implementar aquests criteris d'accessibilitat. Seguint els estàndards web definits pel WAI (Web Accessibility Initiative) Inclusite es dedica a adaptar els continguts web existents i fer-los arribar al màxim nombre de persones, sense les barreres que ens podem trobar.

Inclusite vol ajudar a les entitats sense ànim de lucre a fer arribar el seu contingut. Ha iniciat el Programa social Inclusite, amb el que adaptarà de manera gratuïta el contingut de la web de les associacions seleccionades. Vols participar i ajudar a que més persones puguin llegir la teva web? Dóna't d'alta!

Afegeix un comentari nou