Ningú no hauria de dormir al carrer gràcies a aquesta app

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ningú no hauria de dormir al carrer gràcies a aquesta app

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

La Fundació Arrels ha desenvolupat una aplicació mòbil que permet notificar la ubicació d'una persona que dorm al carrer. El llançament de l'app està dins la campanya 1 milió de gràcies.

La Fundació Arrels va crear el 2015 una pàgina web que permetia notificar la ubicació d'una persona que dorm al carrer. Mitjançant aquesta pàgina web, es van notificar 224 missatges d'ubicacions. Gràcies a això, els voluntaris i treballadors de la Fundació Arrels van poder treballar l'atenció de les persones que dormen al carrer.

Avui mateix, la Fundació Arrels ha presentat l'aplicació per dispositiu mòbil per notificar la ubicació d'una persona que dorm al carrer. Aquesta aplicació, fa la mateixa funció que la pàgina web. Però gràcies a la mobilitat d'un dispositiu mòbil i la georeferenciació, es podran registrar més avisos i actuar amb més rapidesa.

L'aplicació està disponible per sistemes Android i iOS, és gratuïta i molt senzilla d'utilitzar. Quan un usuari es trobi una persona dormint al carrer, només ha de notificar la posició GPS i detallar si és home o dona, si està sola o en grup, si està en un portal o un altre tipus d'espai o si té animals.

Aquesta aplicació ha estat llançada dins la campanya «1 milió de gràcies». Aquesta campanya va començar el passat més de novembre i pretén recollir un milió d'euros per garantir l'allotjament estable durant un any a 125 persones sense llar.

Per a més informació: Arrels Fundació

Afegeix un comentari nou