Parlar d'escenaris digitals posant les joves al centre
Comparteix
La jornada ‘Reconeixem-nos: joves, narratives i escenaris digitals’ va fer de pont entre professionals del sector juvenil i expertes en drets digitals, salut mental i discursos d’odi.
Reflexionar sobre la importància dels drets digitals, el benestar emocional de les joves en línia i l’activisme digital, aquest és l’objectiu de la jornada ‘Reconeixem-nos: joves, narratives i escenaris digitals’, organitzada per Casals de Joves de Catalunya i la Fundació Ferrer i Guàrdia.
La trobada, adreçada a professionals del sector juvenil, va constar de tres blocs. El primer, sobre drets digitals, va comptar amb la participació de la doctora en sociologia i especialista en innovació social digital Liliana Arroyo, la coordinadora de projectes de la Fundació Ferrer i Guàrdia Sandra Gómez, la investigadora de la mateixa entitat Queralt Tornafochi i la dinamitzadora digital de la cooperativa Colectic, Lady Pazmiño.
Al segon bloc de la jornada, on es va parlar sobre sobre salut mental associada a l’ús de les tecnologies, van participar Jordi Bernabeu, psicòleg i educador social especialitzat en la intervenció en drogues i abusos de les TIC en joves i adolescents, Frank del Aguila, impulsor de Delaguilagames i Gemma Ramírez i David Gómez, responsables de la Guia d’Eines Tecnoètiques.
Per acabar la jornada es va dur a terme una taula rodona sobre 'manosfera', discursos d’odi i activisme digital moderada per la periodista Judit Pellicer, que va comptar amb Proyecto UNA, el creador de contingut Pol Andiñach, conegut com a 'Cuellilargo' i l’especialista en gènere Lionel Delgado.
Afegeix un nou comentari