Publiquen nova versió Skype per GNU/Linux

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Captura de pantalla de Skype for linux
La nova versió de Skype presenta moltes millores, entre elles un entorn més productiu.

Publiquen nova versió Skype per GNU/Linux

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Colectic - Informàtic

Resum: 

Skype és una de les aplicacions que utilitzen les entitats per contactar amb els seus voluntaris i voluntàries. Ara ha sortit una nova versió amb moltes més funcionalitats i correcció d’errors.

Skype és una aplicació de missatgeria instantània que moltes entitats utilitzen per mantenir el contacte amb els voluntaris i voluntàries que treballen en projectes internacionals. Mitjançant Skype, podeu xatejar, fer trucades de veu o fer videoconferències. També és possible fer reunions grupals, amb més d’una persona. I amb les extensions, és possible gravar totes aquestes reunions.

Skype és programari privatiu. El programa és propietat de Microsoft. Però d’ençà que la societat ha començat a utilitzar el programari lliure, i sobretot el sistema operatiu GNU/Linux, Skype va començar a oferir una versió del seu programa per a distribucions GNU/Linux. Era molt curiós veure com l'empresa Microsoft, defensora del programari privatiu, començava a oferir versions del seu programa per a sistemes lliures.

El passat estiu, molts usuaris i usuàries de Skype, que l’utilitzaven en sistemes operatius lliures com Ubuntu, van començar a tenir problemes per fer servir el programa. A l’iniciar el programa, sortia un missatge que deia «Sorry, this version of Skype is not supported anymore». Per a solucionar aquest problema, molts usuaris i usuàries havien de desinstal·lar el programa i tornar-lo a instal·lar.

Skype va publicar, ahir, un missatge al seu blog anunciant la nova versió del seu programa. Aquesta nova versió incorpora millores com: mencions d’usuaris i usuàries, creació de «bots», notificacions en el panell de control, galeria de contingut multimèdia i un nou re-disseny per a afavorir la productivitat.

Amb aquesta nova versió de Skype, totes les persones que tenien problemes a finals d’estiu ja no els tindran. Per actualitzar-ho, només heu d’anar al vostre centre de programari i actualitzar l’eina. També la podeu instal·lar, des de la pàgina web de Skype.

Per a saber-ne més: The new Skype for desktop is here

Afegeix un comentari nou