Suport econòmic per a les entitats que organitzin activitats en el marc de la 'Setmana Europea de la Programació'

Colectic
Europe Code Week 2018 tindrà lloc del 6 al 21 d'octubre Font: Europe Code Week
Europe Code Week 2018 tindrà lloc del 6 al 21 d'octubre Font: Europe Code Week

Suport econòmic per a les entitats que organitzin activitats en el marc de la 'Setmana Europea de la Programació'

Colectic

Resum: 

La 'Europe Code Week' se celebrarà del 6 al 21 d'octubre. Les entitats sense ànim de lucre que programin activitats gratuïtes adreçades a infants i joves poden sol·licitar un suport econòmic de fins a 500 euros.

A través de la convocatòria 'Meet and Code', Haus des Stiftens GmbH (HSG) i SAP pretenen fomentar la introducció d'infants i joves d'entre 8 i 24 anys en el món de la tecnologia i la programació. La van llançar per primer cop l'any passat i van finançar 855 esdeveniments en 22 països europeus.

La convocatòria 2018 ja està en marxa i subvencionarà tot tipus d'esdeveniments digitals i de programació que es desenvolupin durant la celebració de la 'EU Code Week' (Setmana Europea de la Programació), que se celebra del 6 al 21 d'octubre del 2018: des de tallers d'informàtica fins a cursos de robòtica, passant per esdeveniments amb temes nous com la Intel·ligència Artificial o Work 4.0. Les activitats hauran d'estar liderades per una entitat sense afany de lucre, que podrà rebre un ajut de fins a 500 euros.

Aquest any, a més a més, es premiaran els millors esdeveniments amb una dotació econòmica major. Aquests premis compten amb tres categories:

  • Kick and Code: esdeveniments que busquen resoldre una problemàtica relacionada amb el futbol utilitzant les TIC o que usin la temàtica del futbol per desenvolupar activitats que apropen el món de la tecnologia i la programació als grups objectius de la iniciativa.
  • Innovació: propostes que desenvolupen i promouen mètodes creatius d'ensenyament i/o que exploren l'actualitat de temes digitals i TIC. És a dir, esdeveniments innovadors en les seves formes d'arribar al públic objectiu i connectar-lo amb temes relacionats amb la tecnologia, així com esdeveniments que incorporen tecnologies revolucionàries com IoT, blockchain, IA, impressió 3D, etc.
  • Diversitat: esdeveniments que utilitzen la tecnologia o altres temes digitals per abordar i reduir les desigualtats presents en la seva comunitat o la societat en general. Es busquen esdeveniments que augmenten la igualtat d'oportunitats, promouen la tolerància i desmantellen les desigualtats basades en el gènere, la raça, la religió, les discapacitats, l'estatus socioeconòmic, etc.

En cada categoria seran reconeguts cinc esdeveniments i la proposta guanyadora de cada categoria rebrà un premi de 2.500 euros.

Per poder presentar sol·licituds a la convocatòria cal registrar l'entitat en aquest portal.

Afegeix un comentari nou