Surtdecasa, la primera plataforma digital a Catalunya especialitzada en cultura de proximitat

Colectic - Informàtic
Ordinador mostrant la plataforma i logotip
Ordinador mostrant la plataforma i logotip

Surtdecasa, la primera plataforma digital a Catalunya especialitzada en cultura de proximitat

Colectic - Informàtic

Resum: 

Es tracta d'un mitjà de comunicació digital compromès que ofereix informació cultural actualitzada, alhora que un projecte de dinamització de les comunitats locals que fomenta la participació en iniciatives culturals.

La plataforma Surtdecasa està vinculada a l'economia social i solidària. la seva línia editorial destaca projectes i testimonis que tenen un alt valor social, comunitari, humanístic i innovador.

Els continguts que ofereix publica acostumen a ser d’autor, exclusius, i allunyats de l’estandarització informativa. És així com vol combatre la sobreinformació que hi ha a Internet, elaborant continguts de qualitat que aportin valor afegit i afavoreixin la construcció de nous imaginaris socials.

Aquesta iniciativa ofereix també una agenda d’activitats i propostes culturals de proximitat, visibilitzant d'aquesta manera la gran i diversa activitat cultural que es desenvolupa arreu de Catalunya.

Pel que fa a la vessant dinamitzadora de Surtdecasa, el projecte enllaça diferents actors del món de la cultura i afavoreix la creació de públics més actius i informats.

La plataforma opera a tot Catalunya però posa un èmfasi especial a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, el Penedès, l'Empordà, Ponent, Girona, Centre i Pirineus.

Afegeix un comentari nou