Twitter permetrà afegir imatges accessibles

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Twitter permetrà afegir imatges accessibles

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta millora permetrà que moltes persones amb diversitat funcional visual puguin interpretar les imatges que es pengen a la xarxa social. Aquesta configuració també es podrà fer des de la versió navegador web.

La setmana passada Twitter va anunciar, mitjançant el seu blog, que ja es pot afegir descripcions a les imatges que es publiquen a Twitter, perquè les persones amb diversitat funcional visual, puguin interpretar les imatges que es pengen a la xarxa social. Mitjançant aquesta actualització, Twitter afegeix un graó més d'accessibilitat i possibilita una millor experiència d'usuari.

Els usuaris de Twitter podran afegir, a cada fotografia que pengin, descripcions de 420 caràcters. Aquestes descripcions i els tuits de la xarxa social, podran ser llegits en veu alta per un programa de lector de pantalla o lectors de codi braille. Twitter també ha afegit aquesta millora a la seva Interfície de Programació d'Aplicacions (API) i al servei de Twitter Cards.

Aquesta novetat ja es troba disponible en algunes actualitzacions de l'aplicació, tan per iOS com per Android. En alguns mòbils la disponibilitat d'aquesta actualització, pot tardar més. Twitter ha comentat que aquesta millora també estarà disponible per la versió navegador web.

Per a més informació: Twitter

Afegeix un comentari nou