Un conveni entre entitats i l'escola ESCI-UPF promou la innovació del tercer sector

Colectic - Informàtic
Moment de la signatura del conveni
Moment de la signatura del conveni

Un conveni entre entitats i l'escola ESCI-UPF promou la innovació del tercer sector

Colectic - Informàtic

Resum: 

Està adreçat a enfortir mitjançant la formació les organitzacions que formen part de la Taula d'entitats del Tercer Sector, per tal de contribuir a millorar l’atenció a les persones i la seva acció social.

El conveni entre la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i l'Escola d'Estudis Internacionals ESCI-UPF, que es va signar el 15 d'octubre, ofereix aquesta formació a través del projecte m4Social i en col·laboració amb una empresa desenvolupadora de programari.

Començarà el 30 d'octubre i consistirà a formar Agents d’Innovació. La institució acadèmica signant del conveni acreditarà aquesta acció formativa com a curs d’especialització.

La presidenta de la Taula, Francina Alsina, ha expressat la voluntat de treballar a través de m4Social per aconseguir més innovació al Tercer Sector pel que fa al desenvolupament de la seva missió.

Per la seva banda, Adolf Díaz, coordinador de m4Social dins la Junta directiva de la Taula, ha manifestat també que volen reduir les desigualtats tecnològiques que hi ha entre les més de 3.000 entitats representades per la Taula a través de les seves federacions.

Aquest conveni representa el tret de sortida de possibles col·laboracions futures entre les entitats.

Afegeix un comentari nou