Aquest estiu, fes un pas pel comerç just

  • Passos que sumen a la campanya Take a step for Fairtrade

    Passos que sumen a la campanya Take a step for Fairtrade

Partint de la base de que els petits gestos són importants i que cal pensar de manera global però actuar a nivell local, el moviment a favor del Segell Fairtrade t'anima a sumar els teus passos als d'altres milers de persones. Ara per ara, s'han afegit a la caminada més de 622 mil passos. T'hi vols sumar?

El moviment a favor del Segell Fairtrade de comerç just va llançar a principis d'any la campanya Take a step for Fairtrade (Fes un pas per Fairtrade), que anima a la ciutadania a fer petits gestos durant el 2012 per promoure el comerç just i millorar la vida de moltes persones.

L'objectiu de la campanya és involucrar a un milió i mig de persones en accions a favor del comerç just, de forma que prenguin consciència de la necessitats d'un comerç mundial més equitatiu, que pagui un preu just a les cooperatives que produeixen matèries com ara té, cafè, flors, cotó... als països empobrits. Pagant un preu just, pots millorar les vides dels pagesos/es i dels treballadors/ores, així com de les seves famílies i comunitats.

Encara que la campanya estigui organitzada a nivell del Regne Unit i Irlanda, compta amb materials (com ara aquesta guia) i idees molt interessants que es poden aprofitar aquí per desenvolupar accions de sensibilització. Aquesta iniciativa també ofereix una guia específica per organitzar accions a les escoles i sensibilitzar així als més petits.

Afegeix un comentari nou