Cultura transfronterera: KULTURPYR, nova plataforma per la cooperació

  • KULTURPYR

    KULTURPYR

Es posa en marxa una eina pel coneixement de projectes i treball cooperatiu d'agents culturals, des de la Comissió de cultura de la Comunitat de Treball dels Pirineus.

La Comissió de cultura de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), formada per Andorra, Aquitània, Aragó, Catalunya, Languedoc-Roussillon, Midi-Pyrénées, Navarra i País Basc, presentarà la propera tardor la plataforma per a la cooperació cultural KULTURPYR. Explica la Generalitat de Catalunya: “aquests projectes i agents culturals es resumeixen, a efectes de la plataforma KULTURPYR, en la noció de recurs cultural. A KULTURPYR poden donar-se d’alta, com a recurs, administracions públiques, entitats privades, equipaments i programes i projectes”.

 

Donar-se d’alta a KULTURPYR suposa “un valor afegit” que afavoreix que recursos culturals interessats a buscar socis, per a possibles projectes de cooperació, puguin trobar vincles sòlids i efectius per a materialitzar una iniciativa. La Generalitat de Catalunya, com a membre de la CTP, vol “promoure la cooperació entre els agents culturals catalans amb la finalitat que puguin connectar-se amb agents d’altres territoris que estiguin oberts a la cooperació cultural. Amb aquest esperit neix KULTURPYR”.

 

La plataforma es presentarà durant el mes de novembre de 2012. Prèviament, des d'ara fins el 28 d’octubre poden donar-se d’alta aquells recursos culturals interessats en formar part de KULTURPYR en una primera fase. Per donar-se d’alta, aneu a aquest enllaç.

 

KULTURPYR ofereix suport en línia amb instruccions d’us de la plataforma. La CTP ha previst un servei d’assistència tècnica a través del correu electrònic kulturpyr@ctp.org.

Afegeix un comentari nou