Documents de fons sobre la realitat social catalana, disponibles en línia

 Font:
Font:

Documents de fons sobre la realitat social catalana, disponibles en línia

Resum: 

Amb l'objectiu de donar a conèixer internacionalment la realitat de la societat catalana, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) ha elaborat un seguit de documents ara disponibles en línia.

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya és un consorci creat el novembre de 2012 que té com a missió contribuir al coneixement directe de Catalunya a l’exterior, de la seva situació social, política i econòmica, així com impulsar la participació de la societat civil catalana en les activitats de diplomàcia pública.

Una de les línies de treball del Consell és l'elaboració d'una sèrie de documents explicatius sobre Catalunya i la seva realitat social, política i econòmica en diverses llengües. Aquests documents de fons els podeu trobar a la seva web.

Explica el Consell en la seva web:

“Un dels eixos estratègics de DIPLOCAT és l'elaboració de documents de fons adreçats a l'audiència internacional sobre la situació social, política i econòmica de Catalunya. Aquests documents han de servir per oferir informació rigorosa sobre el procés que viu Catalunya i els esforços que fa per superar la crisi econòmica. Els documents s'elaboraran en diverses llengües”.

Afegeix un comentari nou