Es busquen dues persones joves voluntàries a Itàlia

iWith.org
Autor/a: 
Júlia Bacardit
 Font: Il Paguro
Font: Il Paguro
 Font: Il Paguro
Font: Il Paguro
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària

Es busquen dues persones joves voluntàries a Itàlia

Autor/a: 
Júlia Bacardit
iWith.org

Resum: 

L’organització Giosef Italia busca dues persones voluntàries per passar 6 mesos a la localitat de Caserta.

Aquest voluntariat de llarga durada proposa un ventall ampli de projectes vinculats a àmbits diversos: el màrqueting i la comunicació digital, l’art de carrer, la promoció de la sostenibilitat i del desenvolupament local.

Moltes de les activitats es faran des de l’alberg de l’associació Giosef Italia (giovani senza frontiere), creada el 1988 per promoure el sentiment de ciutadania democràtica europea.

El voluntariat comença el 4 d’abril i finalitza l’1 doctubre del 2018 i els voluntaris i voluntàries podran escollir entre la realització dels següents projectes:

  • Comunicació i promoció digital de l’alber on resideixen les persones voluntàries, Il Paguro.
  • Participació en esdeveniments promocionals sobre mobilitat i legalitat europees.
  • Suport a la gestió de l’alberg pel que fa manteniment i registre.
  • Suport en la implementació de tallers i cursos de formació sobre desenvolupament local a joves.
  • Involucrar les persones voluntàries per crear una revista digital que doni veu a les perifèries d’Europa. Caldrà recopilar articles, entrevistes i reportatges sobre àrees amb mala reputació per accions delictives.
  • Convidar professionals locals a impartir tallers de Street Art per potenciar la creativitat del voluntairt i per acolorir l’alberg.
  • Donar suport i implementar una campanya sobre protecció del medi ambient i reurbanització urbana. Els voluntaris donaran un nou ús a un espai públic i organitzaran esdeveniments vinculats amb la comunitat local.

El límit d’edat de les persones voluntàries és de 30 anys, les despeses de l’estada van a càrrec del programa Erasmus+ de la Comissió Europea i l’entitat d’acollida Giosef Italia s’ocuparà de pagar el viatge.

L’entitat d’acollida oferirà suport lingüístic si és necessari, i l’única condició és que les persones participants no poden haver fet cap altre voluntariat de llarga durada.

Per optar a una de les dues places cal escriure una carta de motivació en anglès o en italià i adjuntar el currículum també en anglès o en italià. També cal completar un formulari que us podeu descarregar aquí i enviar tota la documentació aquí i aquí especificant el títol del projecte en el que us agradaria participar.

Afegeix un comentari nou