Es busquen mecenes perquè organitzacions d'arreu puguin participar en una trobada de l'SCI

  • Imatge de la campanya de micromecenatge de l'SCI "Fund a pacifist"

    Imatge de la campanya de micromecenatge de l'SCI "Fund a pacifist" - Font: SCI

  • Foto de grup de l'organització UVIKIUTA de Tanzània

    Foto de grup de l'organització UVIKIUTA de Tanzània - Font: SCI

L'SCI consta de 42 branques territorials arreu del món i un nombre creixent de partners. Per tal que organitzacions de Marroc, Tanzània, Indonèsia o Nepal puguin participar a una trobada de l'entitat ha posat en marxa la campanya "Fund a pacifist".

El mes d'octubre tindrà lloc la trobada "Exchange Platform Meeting" a França. Es tracta d'una jornada on les diferents branques i socis del Servei Civil Internacional es troben per compartir bones pràctiques i valorar conjuntament els projectes internacionals que porten a terme. També és un espai per pensar propostes de futur.

Des de l'SCI-Cat expliquen que és una trobada "crucial per al moviment de l'SCI". Per això, volen que sigui un esdeveniment ampli, on participin representants de totes les organitzacions possibles. Es troben, però, amb una dificultat econòmica. No totes les entitats es poden permetre el viatge i la manutenció. Busquen solucionar-ho amb una campanya de micromecenatge.

Amb Fund a pacifist s'han proposat aconseguir 5.000 euros. Volontariat Sans Frontière (Tunisia), Espace Volontariat Oujda (Marroc), UVIKIUTA (Tanzània), International Volunteers for Peace (Indonesia) o SCI Nepal (Nepal) són algunes de les entitats que necessiten aquest suport econòmic.

La campanya està promoguda per l'SCI internacional i es porta a terme a través de la plataforma de crowdfunding GoFundMe, que està en anglès.

Afegeix un comentari nou