Estada solidària al Nord del Marroc, des de Catalunya, el juliol

  • Imatge: web de Codenaf Catalunya

    Imatge: web de Codenaf Catalunya

  • Imatge: web de Codenaf Catalunya

    Imatge: web de Codenaf Catalunya

Codenaf Catalunya i l’Associació Al Handka ofereixen una estada solidària, una experiència de formació i de presa de consciència d'una realitat diferent. La convivència amb la gent local i les organitzacions d'allà permet compartir i intercanviar hàbits, costums i cultura, i aprendre d'aquestes entitats i organitzacions que lluiten, sense massa recursos i a contracorrent, per aconseguir una societat més justa.

Els voluntaris que participin en aquest viatge solidari es convertiran en transmissors dels valors en què es basen les entitats organitzadores. Uns valors que, en tornar, els voluntaris transmetran al seu entorn, convertint-se en ambaixadors de solidaritat i intericulturalitat global.

 

“Conèixer com és "l'altre" ens traurà la por d'allò desconegut, deixarem les caretes a casa i anirem amb les mans buides i els ulls ben oberts. I tornarem aquí amb les butxaques plenes d'experiències, de somriures, de records!”, expliquen els organitzadors.

 

Sobre Codenaf Catalunya

 

Codenaf Catalunya és una ONG que treballa a Catalunya des del 2005 per millorar la cohesió social i la convivència ciutadana. L’acció de Codenaf va més enllà de les activitats locals i, amb la voluntat d’establir unes relacions justes entre els països del nord i el sud i reduir les desigualtats que pateixen els països empobrits, Codenaf també porta a terme projectes de cooperació al desenvolupament.

 

Els eixos principals de l’entitat són:

  • Acollida i formació de persones immigrades
  • Codesenvolupament al nord d’Àfrica
  • Interculturalitat
  • L’equip de Codenaf està format totalment per voluntaris

 

Sobre Al Handka

 

L’Associació Al Handka per l’art i la cultura es va crear l’any 2005 a Xauen en el marc d’una trobada d’artistes d’art contemporani del nord del Marroc a la plaça Outa Al Hammam, nucli central de la vida de Xauen. D’aquesta trobada al carrer en va néixer l’Associació que des de llavors ha promogut l’art i l’educació mitjançant l’expressió artística i ha participat en diferents projectes i trobades.

 

Més informació sobre l'estada solidària (que serà del 2 al 12 de juliol de 2012): codenafcatalunya@hotmail.es, tel. 659 195 920.

Afegeix un comentari nou