"Intifada literària" per Palestina

  • Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

    Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

  • Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

    Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

  • Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

    Imatge: Xarxa d'Enllaç amb Palestina

L'editorial Tigre de paper, especialitzada en novel·la i narrativa en català de contingut social, i la Xarxa d'Enllaç amb Palestina, entitat amb 10 anys d'experiència de treball amb la solidaritat amb Palestina, han iniciat el projecte "Intifada Literària. Coneix Palestina des de dins".

L'eix central del projecte és la publicació en català de 3 llibres sobre Palestina escrits per palestins i palestines (una novel·la ambientada en la primera Intifada, l'autobiografia de la lluitadora Leila Khaled i una guia turística que a la vegada conté un anàlisi polític, social i cultural de Palestina).

 

L'objectiu d'aquest projecte és proporcionar material de lectura de qualitat que ajudi a entendre la realitat que viu Palestina sota l'ocupació d'Israel i que contribueixi a mantenir viva la solidaritat amb Palestina. El cas de Palestina històricament ha tingut molta presència en l'àmbit de la solidaritat internacional des dels Països Catalans.

 

Per fer realitat el projecte demanen via Verkami un mínim de microaportacions que sumin 6.000 euros. També tenen projectes de futur relacionats

 

A nivell de col·lectius i entitats, ofereixen la possibilitat d'organitzar unes Jornades de solidaritat amb Palestina, on a més de la presentació dels llibres publicats la Xarxa i l'Editorial podria organitzar xerrades sobre la situació de Palestina, sobre "la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions a l'Estat d'Israel (BDS) com a eina de solidaritat", sobre el paper d'Israel i Palestina en la geopolítica mundial i de l'Orient Mitjà, pel·lícules o documentals, exposicions...

Afegeix un comentari nou