Nova web del Segell de comerç just Fairtrade

  • El poder de les petites opcions de consum

    El poder de les petites opcions de consum

  • El logotip de Fairtrade Espanya

    El logotip de Fairtrade Espanya

  • Escollir cafè de comerç just incideix en comunitats del sud

    Escollir cafè de comerç just incideix en comunitats del sud

La tasca fonamental de Fairtrade és certificar productes de comerç just, promoure el seu consum i augmentar el seu impacte a l'Estat. Un dels seus lemes és “Utilitza el teu poder”, en referència a les accions de consum de cadascú, que poden repercutir en el desenvolupament de comunitats i individus. Aquest maig estrena nova web.

El Segell comerç just Fairtrade Espanya estrena nova web més dinàmica i interactiva, amb nous continguts i un nou disseny que la fa més navegable.

 

Utilitza el teu poder”, en referència a les accions de consum de cadascú, que repercuteixen en el desenvolupament de comunitats i individus, és el lema preferit de Fairtrade

 

La web té continguts informatius sobre el comerç just, el funcionament del sistema de certificació Fairtrade, les cooperatives i organitzacions del sud que venen les seves collites en condicions Fairtrade, els productes que es poden trobar a Espanya amb el Segell Fairtrade, i on es poden trobar.

 

La web també té una selecció de notícies amb informació actualitzada sobre el tema, tan a nivell estatal com internacional: empreses que treballen amb Fairtrade o campanyes en funcionament.


En la seva nova web, Fairtrade Espanya agraeix l'ajut de Mondo Lingua que ha traduït al castellà continguts d'altres webs d'iniciativa Fairtrade, el d'iWith.org que ha assessorat en el disseny i estratègies digitals, i el d'Imagen en Acción que ha proporcionat imatges per la nova web.

Afegeix un comentari nou