Resultats del taller de vídeo per a treballadores del sector tèxtil a Tànger

  • Imatge de la Campanya "Roba Neta"

    Imatge de la Campanya "Roba Neta"

Les alumnes del taller de vídeo, impulsat per la campanya Roba Neta (Setem) i l'associació de dones del Marroc Attawassol, han presentat la primera peça creada durant la formació al mes de juny, gravada durant la pausa que realitzen a la seva feina per a dinar.

Durant dos caps de setmana, les dones participants del taller, provinents de diferents països, van poder endinsar-se en les possibilitats expressives i comunicatives que ofereix la producció de vídeo digital.

El vídeo creat per les dones d'Attawassol, associació que agrupa des de fa més de 10 anys nombroses obreres de fàbriques tèxtils de Tànger, ha servir per estrenar el canal de Youtube de l'entitat a més de l'entrevista al coordinador de Roba Neta a Catalunya que també es va realitzar durant el taller. 

Roba Neta treballa per donar a conèixer les condicions de les persones obreres del sector tèxtil i les formes de treball de les grans marques en diferents parts del món, promovent així la conscienciació el públic consumidor final d'aquests productes.

Afegeix un comentari nou