T’agradaria crear un documental sobre cooperació o voluntariat?

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
Cartell del Concurs.  Font: DOCS Cooperants
Cartell del Concurs. Font: DOCS Cooperants

T’agradaria crear un documental sobre cooperació o voluntariat?

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

El Casal de Joves Casa Sagnier obre una nova convocatòria del Concurs DOCS Cooperants per finançar projectes de creació de material audiovisual.

El Concurs DOCS Cooperants obre una nova convocatòria per ajudar a la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i voluntariat. En aquesta convocatòria no es premiarà el resultat final, sinó la millor idea o projecte i s’acompanyarà des de l’inici fins a la seva presentació final i difusió.

L’objectiu del projecte és precisament que es valori la tasca del jove voluntariat cooperant i de les entitats que hi donen suport. DOCS Cooperants està organitzat pel Casal de Joves Casa Sagnier, un equipament municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi que ofereix suport a les associacions juvenils en les seves necessitats i inquietuds.

Les entitats que hi vulguin participar només necessiten actuar en el camp de la cooperació i tenir ganes de crear material audiovisual en format documental. Les dotacions econòmiques per a les entitats guanyadores es divideixen en dos apartats. D’una banda, el primer premi tindrà una dotació de 2000€ i d’altra banda, l’entitat escollida en segon lloc rebrà 1000€ per poder desenvolupar el projecte.

L’organització del Concurs compta amb un jurat format per dues persones vinculades al món audiovisual, dues al món de la cooperació i una persona representant de l’Ajuntament de Barcelona. Els criteris d’avaluació del jurat tindran en compte l’interès i motivació del tema, l’originalitat i creativitat, el compromís i implicació amb el mateix, la claredat i possibilitats en el plantejament i desenvolupament o el potencial del projecte.

Els projectes es podran presentar fins al dia 3 de novembre i la gala de lliurament de premis es farà el 24 de novembre del 2017. El Casal de Joves Casa Sagnier també ha demanat a les entitats que posin els mitjans per fer difusió del desenvolupament del projecte. A més, s’han compromès a fer difusió de la peça audiovisual i del seu procés de creació, i també de crear una imatge comunicativa del projecte. En aquest enllaç pots trobar els guanyadors dels anys anteriors.

Les bases del concurs les podràs consultar en el següent enllaç. A més, si ets una entitat juvenil que treballa amb projectes de cooperació i t’interessa la convocatòria, hauràs de presentar un Dossier Tècnic del projecte, la Fitxa d’Inscripció i el Llistat de participants.

Afegeix un comentari nou