Una campanya de la Creu Roja i la Diputació de Barcelona promociona el voluntariat amb la gent gran

  • Imatge promocional de la campanya #GransLovers.

    Imatge promocional de la campanya #GransLovers. - Font: Creu Roja de Catalunya

  • Logotip de la Creu Roja.

    Logotip de la Creu Roja. - Font: Creu Roja de Catalunya

  • 1.766 voluntaris i voluntàries donen suport als programes d’atenció a gent gran de la Creu Roja.

    1.766 voluntaris i voluntàries donen suport als programes d’atenció a gent gran de la Creu Roja. - Font: Xarxanet

Les dues organitzacions impulsen aquesta iniciativa amb l’objectiu d’augmentar la seva base de 1.766 voluntaris i voluntàries dels programes amb persones grans i sensibilitzar sobre la soledat no desitjada. 

Una campanya per promocionar el voluntariat amb les persones grans. Aquesta és l’essència de #GransLovers, una acció conjunta entre la Creu Roja i la Diputació de Barcelona per arribar a voluntaris i voluntàries del territori que vulguin passar temps i prestar atenció a les necessitats de la gent gran.

Aquesta és la tercera edició de la campanya, una acció que l’any passat va encunyar el nom de “Mai Caminareu Sols” i que enguany també té l’objectiu de fer difusió a través de les xarxes socials per arribar a un gran nombre de persones voluntàries. La campanya vol promocionar l’autonomia i la independència de les persones grans en la realització de les seves tasques diàries.

 

 

Actualment l’organització internacional compta amb 1.766 voluntaris i voluntàries dels seus programes d’atenció a gent gran. Trucades telefòniques i visites a domicili propi per saber l’estat d’aquestes persones, implicar-los en diferents activitats i acompanyar-los en la seva mobilitat són algunes de les tasques que el voluntariat realitza. La campanya posa l’èmfasi en lluitar contra la soledat indesitjada que pateixen les persones grans a la vegada que promociona un envelliment actiu i participatiu.

Grans Lovers s’ha engegat el dia 15 de novembre i durarà fins al 10 de desembre, una campanya que s’ha difós a través dels canals digitals de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) Catalunya Ràdio i xarxes socials com Twitter o Instagram. Fins al moment, des de principi d’any la Creu Roja ha atès a 5.096 persones grans en tota la demarcació de Barcelona.

A través de la campanya, també es donaran a conèixer les accions que la Creu Roja i la Diputació de Barcelona posaran en marxa en benefici de la gent gran i la promoció del voluntariat en l’àmbit local. 

Afegeix un comentari nou