Vols fer un voluntariat en gestió de xarxes socials amb la Fundació Babel?

Autor/a: 
Rubén Escobar

Vols fer un voluntariat en gestió de xarxes socials amb la Fundació Babel?

Autor/a: 
Rubén Escobar

Resum: 

L'organització internacional busca una persona voluntària que porti la comunicació de l'entitat a Internet.

La Fundación Babel Punto de Encuentro, una organització internacional que té projectes educatius al Senegal, busca una persona per portar les xarxes socials de l'entitat de manera voluntària. En aquest sentit, l'objectiu del voluntariat és agilitzar i fer arribar més lluny la comunicació amb l'ajuda dels propis membres de la fundació. Especialment, la figura del Gestor de Xarxes Socials que necessita Babel s'encarregaria de portar Facebook, Twitter, Google + i altres canals de comunicació digital a Internet de l'organització. En aquest sentit, es demanen els següents requisits.

Requisits:

- Experiència en gestió de comunitats a Internet

- Voluntariat presencial a l'entitat

- Matins de dilluns a dijous (amb un mínim de 4 hores la setmana)

- Domini del català i el castellà

- Es valorarà el domini d'altres llengües

- Identificació de la persona voluntària amb els valors de l'entitat

El voluntariat que ofereix la Fundació Babel és no remunerat i per tant no hi hauria aportació econòmica. Per més informació sobre l'entitat, es pot consultar la següent publicació on expliquen en una entrevista la feina del dia a dia.

Pel que fa al mètode per contactar, els interessats/des poden enviar el seu CV i una carta de presentació breu a la següent adreça de correu electrònic: gestion@babelpuntodeencuentro.org

Afegeix un comentari nou
0