Voluntariat a l'Equador amb Enginyeria Sense Fronteres Tarragona

  • Voluntariat a l'Equador amb Enginyeria Sense Fronteres Tarragona

    Voluntariat a l'Equador amb Enginyeria Sense Fronteres Tarragona

ESF convoca 3 places per a participar en un projecte de cooperació a la regió amazònica de l’Equador, on executa un projecte de cooperació pel desenvolupament en l’àmbit de Dret Humà a l’Aigua i protecció el medi ambient.

El grup de voluntàries d’Enginyeria Sense Fronteres - Tarragona participa en processos de sensibilització a les comarques tarragonines , a la vegada que també porta a terme projectes de cooperació al desenvolupament al Sud, concretament a l’Equador. Els projectes d’ESF al sud i al nord estan íntimament lligats, ja que parteixen de l’aprenentatge mutu i l’intercanvi de coneixements i experiències bidireccionals entre el Nord i el Sud.

Un any més, aquest 2017, ESF convoca 3 places PCR (Programa de Coneixement de la Realitat) per a participar en un projecte de cooperació a la regió amazònica de l’Equador, on executa un projecte de cooperació pel desenvolupament en l’àmbit de Dret Humà a l’Aigua i protecció el medi ambient.

Durant l'estada de dos mesos, les 3 persones donaran suport en l’aixecament d’informació tècnica i socioeconòmica georeferenciada de comunitats i també en la realització de tallers a Juntes d’Aigua en l’àmbit rural de la província d’Orellana. Cadascuna d’elles participant de forma més activa en l’àrea on tingui majors coneixements (social, ciències i/o tècnica).

Enginyeria Sense Fronteres creu en la vivència com a eina d’aprenentatge i és per aquest motiu que obrem aquesta convocatòria, per tal que 3 persones puguin viatjar a terreny i col·laborar amb el projecte in situ. Conèixer la realitat a través de l’experiència pròpia fa que les seves voluntàries coneguin i s’impliquin en un major grau als projectes al Sud i a alhora prenguin consciència directa de la problemàtica extractivista que està vivint el país on treballen.

Les places de PCR són essencials en la manera d’entendre la cooperació des d’ESF i són més mans a treballar en el projecte, afavorint el poder assolir millors resultats durant el projecte. Durant gairebé 10 anys són moltes les persones que han viscut aquesta experiència i han permès avançar els nostres projectes.

Es pot trobar tota la informació de les places PCR en aquest pdf.

Recepció de candidatures fins el 26/03/2016.

Afegeix un comentari nou