Acord sobre la interpretació de la Llei del Tercer Sector d'Acció Social

Suport Tercer Sector – Jurídic
Autor/a: 
Francisca Cardona

Acord sobre la interpretació de la Llei del Tercer Sector d'Acció Social

Autor/a: 
Francisca Cardona
Suport Tercer Sector – Jurídic

Resum: 

El BOE publica l’acord de la subcomissió de seguiment normatiu de la comissió bilateral Generalitat-Estat sobre la Llei 43/2015, del Tercer Sector d’Acció Social.

El Butlletí Oficial de l'Estat, BOE, del dia 28 de juliol publica l’acord pres el dia 29 de juny de 2016, que resol les discrepàncies competencials en relació amb alguns articles de la Llei 43/2015, de 9 d’octubre, del Tercer Sector d’Acció Social:

L’article 6 s’interpreta de manera que les actuacions de foment, recolzament, formació, promoció i difusió del Tercer Sector d’Acció Social s’han de desenvolupar en col·laboració amb les comunitats Autònomes que tenen competències en matèria de serveis socials i assistència social.

Segons l'article 7, l’elaboració del programa d’impuls de les entitats del Tercer Sector d’Acció Social s’ha de fer en col·laboració amb les comunitats Autònomes que tenen competències en matèria de serveis socials i assistència social.

La Disposició Addicional Sisena es refereix a les obligacions pendents de pagament amb entitats del Tercer Sector d’Acció Social sense distinció per àmbit territorial o d’actuació.

Finalment, la Disposició Transitòria Única, que establia el règim de subvencions que es donaven directament a entitats del Tercer Sector d'Acció Social, es limitava a l’exercici del pressupost per 2015.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou