El Fons documental associatiu: una iniciativa de Torre Jussana

  • Prestatge amb llibres. Font: Torre Jussana

    Prestatge amb llibres. Font: Torre Jussana

  • Logo de Torre Jussana

    Logo de Torre Jussana

 A iniciativa del Centre de Serveis a les Associacions Torre Jussana s'ha creat un Fons Documental Associatiu que posarà a disposició de totes les persones i entitats de la ciutat a fi de donar suport en tots aquells assumptes que els hi puguin ser d'interés dins l'àmbit associatiu.

Torre Jussana amb el suport de la Biblioteca General de l’Ajuntament de Barcelona ha creat el Fons Documental Associatiu. Aquesta iniciativa es posarà a disposició de totes les entitats i persones de la ciutat.

L’objectiu del Fons és recopilar i difondre els documents i bibliografies especialitzades en el món associatiu, del tercer sector i polítiques públiques sobre participació ciutadana i actituds socials

Les publicacions s’ofereixen en servei de préstec gratuït i van dirigides, sobretot, a persones vinculades a associacions, fundacions i cooperatives; estudiants i investigadors sobre l’associacionisme, tercer sector, polítiques públiques sobre la participació; així com professionals de l’administració pública i altres sectors relacionats amb aquestes temàtiques.

El fons, actualment, compta amb més de 600 títols i s’actualitza mitjançant l’adquisició de nova bibliografia i la donació d’entitats, administracions públiques i particulars.

La finalitat del fons és servir d’eina al món associatiu de la ciutat junt amb la formació i assessoraments especialitzats que ara mateix està oferint Torre Jussana a les entitats a fi d’acompanyar-les en la seva creació i gestió, intentant resoldre els seus dubtes del dia a dia en relació amb assumptes jurídics, econòmics, de resolució de conflictes o de subvencions, entre d’altres.

 

 

Afegeix un comentari nou